Cum să alegi anvelopele Dunlop all season potrivite pentru mașina ta?

Imagine de aproape a unei anvelope Dunlop pentru toate anotimpurile

Știm că vrei să te simți în siguranță pe drum, indiferent de sezon! Anvelopele Dunlop all season fac diferența între o călătorie sigură și una riscantă, de aceea, îți oferim astăzi informațiile de care ai nevoie, astfel încât să alegi cel mai bun set pentru mașina ta. Citește până la final acest articol și comandă online de la Autobon doar produse de top!

Dunlop all season: performanțe deosebite pe tot parcursul anului

Modelele de anvelope Dunlop all season reprezintă soluția ideală pentru cei care vor să îmbine siguranța cu manevrabilitatea și confortul. Adaptate pentru călătorii în condiții variate de temperatură, acestea combină avantajele anvelopelor de vară cu cele ale anvelopelor de iarnă, în condițiile în care nu există manifestări meteo extreme.

Îți poți echipa astfel mașina cu un set de anvelope auto versatile, ce asigură faptul că vei putea conduce în siguranță pe tot parcursul anului, fără a fi nevoit să le schimbi sezonier. Pe timpul verii, asigură o aderență bună și un nivel redus de zgomot, în timp ce iarna își dovedesc utilitatea pe drumuri umede și ușor înzăpezite.

Cu toate acestea, trebuie să înțelegi faptul că anvelopele all season nu oferă aceleași beneficii în condiții de vreme extremă, așa cum o fac anvelope special concepute pentru un anumit sezon. Riscurile utilizării unor anvelope nepotrivite pentru vremea de afară vizează aspecte ce țin de siguranță, confort, economii și legislație!

Descoperă modelul de anvelopă Dunlop All Season 2

Cu un design inovator și numeroase tehnologii integrate în structura materialului, noul model de anvelopă Dunlop All Season 2 se face remarcat prin performanțele uimitoare în condiții de vreme cu manifestări moderate, indiferent de sezon. Mai mult decât atât, asigură o experiență de condus confortabilă, chiar și la călătorii de lungă durată!

Aceasta anvelopă Dunlop all season este proiectată pentru a garanta tracțiune și control optime, atunci când pe carosabil există un strat redus de zăpadă cernită sau o peliculă de apă fină. Chiar dacă nu sunt incluse în categoria de anvelope de vară, se comportă ca unele pentru sezonul cald la drumuri lungi, dacă vremea nu atinge maxime extreme. 

Noul model Dunlop All Season 2 este compatibil cu o gamă variată de autoturisme moderne, în care pot fi incluse modele sport sau de oraș ale marilor producători auto europeni și asiatici, dar și multe modele de SUV. Este o soluție adaptată nevoilor cel care vor să identifice în piața de anvelope auto un produs versatil și de calitate superioară. 

model Dunlop All Season 2

Cum alegi cele mai bune anvelope Dunlop all season? 

Modelele de anvelope all season de la Dunlop pot fi alese în funcție de indicele de sarcină sau consumul de carburant pe care îl generează produsele selectate. Pentru a înțelege mai bine această alegere, pe baza unor criterii ce au impact asupra performanței și siguranței pe drum, le vom analiza în continuare rând pe rând. 

Indicele de sarcină

Indicele de sarcină al unei anvelope all season poate varia de la un model la altul. Acest parametru este afișat pe flancul lateral al anvelopei sub forma unui cod numeric și corespunde unei anumite valori de sarcină (kg) ce poate fi suportată de aceasta. Iată cum identifici indicele de sarcină la variantele de anvelopă Dunlop All Season 2:

  • modelul Dunlop ALL SEASON 2 205/55 R16 94V – sarcina maximă suportată: 670 kg
  • modelul Dunlop ALL SEASON 2 205/55 R16 91V – sarcina maximă suportată: 615 kg. 

Consumul de carburant

Consumul de carburant, determinat de rezistența la rulare a unei anvelope all season, este extrem de important din mai multe motive. În primul rând, asigură economii ale costurilor de utilizare a mașinii, pe termen lung. Mai puțin combustibil consumat, mai multe fonduri salvate și direcționate către alte nevoi și preferințe ale familiei. 

Mai mult decât atât, are impact asupra nivelului de poluare generat de mașina pe care o conduci. În cazul în care anvelopele au o rezistență la rulare ridicată, motorul are nevoie de mai multă putere pentru a menține autoturismul la viteza de croazieră agreată. De aceea, va necesita mai mult combustibil și va polua astfel mai mult.

Există 6 clase ale consumului de carburant – A, B, C, D, E, F – disponibile pe noua etichetă UE pentru anvelope. În cazul variantelor de anvelope Dunlop All Season 2, există:

  • modelul Dunlop ALL SEASON 2 205/55 R16 94V – clasa B – carburant consumat cu +0.14L mai mult la 100 km (față de clasa A – clasa de referință) ; 
  • modelul Dunlop ALL SEASON 2 205/55 R16 91V – clasa C – carburant consumat cu +0.28L mai mult la 100 km (față de clasa A – clasa de referință).

Descoperă cele mai bune anvelope all season pentru nevoile tale și comandă-le online, pe baza unui proces de achiziție simplu și rapid. O mulțime de alte modele all season sunt disponibile acum pe https://www.anvelope-autobon.ro! Te așteptăm cu prețuri raportate la diferite dimensiuni de buget și produse de cea mai bună calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *