Cele mai recente inovații în tehnologia anvelopelor pentru 2024

Anvelopa Michelin

Tehnologiile cu care sunt echipate cele mai noi generații de anvelope auto fac diferența pe drum, indiferent de condițiile prezente în trafic. Un astfel de set, ce nu reprezintă altceva decât rezultatul a mii de ore de cercetare și inovație, îți garantează nivelurile optime de manevrabilitate, confort și siguranță. 

De aceea, credem că o investiție în anvelope auto cu tehnologii inovatoare, ale unor branduri precum Michelin, Continental sau Pirelli este una cât se poate de inspirată. Află care sunt unele dintre cele mai recente tehnologii dezvoltate de aceste branduri și identifică-le apoi la produsele din oferta noastră. 

1. Tehnologii anvelope Michelin 

Anvelopele Michelin vin cu tehnologii special dezvoltate pentru îmbunătățirea mobilității, pe timp de iarnă sau în timpul sezonului cald, atunci când plouă sau când ninge, la schimbări bruște ale direcției sau la accelerări în forță. Iar o mobilitate optimă se traduce de fiecare dată printr-o mai bună siguranță în trafic. 

1.1. Tehnologia INFINICOIL™

Datorită acestei tehnologii, anvelopele tale Michelin pot asigura același nivel al rezistenței pe întreaga durată de viață garantată de producător. Modelele de anvelopă Michelin ce dispun de tehnologia INFINICOIL™ sunt protejate de o centură de oțel înfășurată continuu, cu o lungime de până la 400 m. 

Datorită acestei caracteristici, setul tău de anvelope Michelin devine mult mai stabil pe diferitele suprafețe de drum pe care obișnuiești să conduci. Această soluție inovatoare, asociată cu alte tehnologii de ultimă generație, permite obținerea unei arhitecturi îmbunătățite, de impact pentru rezistența setului de anvelope, modelul de uzură și capacitatea de reșapare a acestora. 

1.2. Tehnologia POWERCOIL™

Descoperă cele mai noi modele de anvelope Michelin cu tehnologie POWERCOIL™. În trafic, atunci când diferitele condiții de drum solicită la capacitate maximă setul de anvelope, acesta garantează acea anduranță specifică produselor Michelin, dar cu o rezistență la rulare îmbunătățită.

Tehnologia POWERCOIL™ are la bază o nouă generație de cabluri din oțel robuste pentru carcasa anvelopelor, ce contribuie la reducerea greutății lor, în timpul deplasării. Această modificare determină o îmbunătățire a anduranței și o reducere a rezistenței la rulare, cu impact asupra consumului de combustibil.

2. Tehnologii anvelope Pirelli 

Anvelopele Pirellioferă performante uimitoare, bazate pe tehnologii care fac diferența în timpul condusul. Dorința constantă de a inova este reprezentativă pentru acest lider în industria globală a anvelopelor, ale cărui produse uimitoare sunt disponibile și în oferta magazinului nostru online. 

2.1. Tehnologia Noise Cancelling System™

Anvelopele Pirelli ce dispun de această tehnologie pentru anularea zgomotului transmis în habitaclu pot contribui la atingerea unui nivel ridicat de confort, în timpul deplasărilor. Acest lucru este posibil datorită unui înveliș din burete poliuretanic, ce absoarbe eficient vibrațiile resimțite la nivelul structurii anvelopei.

Aceste vibrații sunt cauzate de rezonanța dintre suprafața carosabilului și modelul benzii de rulare al anvelopelor. Noise Cancelling System™ dezvoltată de Pirelli asigură o reducere a zgomotului resimțit cu o valoare medie de până la 2-3 decibeli. Astfel, experiența asociată deplasării cu mașina se îmbunătățește.

2.2. Tehnologia SEAL INSIDE™

În cazul nefericit al producerii unei pene, tehnologia anvelopelor PirelliSEAL INSIDE™ îți permite să continui deplasarea autoturismului, datorită unui sigiliu intern din structura anvelopelor. La momentul producerii acestei avarii, anvelope se autoetaneșează cu ajutorul acestuia, fără a pierde presiune. 

Perforația produsă de un corp străin este umpluta treptată de un mastic atunci când obiectul respectiv este îndepărtat din suprafața de contact. Menținerea unei valori optime a presiunii în anvelopa avariată este cât se poate de importantă, contribuind la capacitatea autoturismului de a continua drumul până la service.

Anvelopa Pirelli
Krasnoyarsk, Russia, 20 march 2020: New protector tire Pirelli Cinturato P7, new models 2020 year. logo on the sidewall

3. Tehnologii anvelope Continental 

Anvelopele Continental oferă cea mai bună experiență la volan, pe baza tehnologiilor implementate la nivelul structurii acestora. Beneficiind de utilitatea acestor caracteristici de produs, condusul până la destinație devine o reală plăcere. Iată unele dintre cele mai noi tehnologii pentru anvelope Continental.

3.1. Tehnologia ContiSeal™

În cazul unei pene de cauciuc, anvelopele Continental cu tehnologie ContiSeal™ etanșează 80% din perforații, pentru a putea conduce în continuare până la cel mai apropiat service auto. Această caracteristică uimitoare te asigură că o vacanță nu este afectată din cauza unei astfel de avarii tehnice. 

3.2. Tehnologia ContiSilent™

Datorită unui set de anvelope Continental prevăzut cu această tehnologie, orice călătorie devine mult mai confortabilă. Acest lucru este deosebit de important, mai ales în cazul drumurilor lungi și foarte lungi, precum cele din concediu. ContiSilent™ reduce cu până la 9 dB(A) zgomotul de rulare. 

3.3 Tehnologia SSR™

Asigură-te că anvelopele achiziționate acum din oferta noastră dispun de această funcție uimitoare. SSR™ asigură continuarea deplasării pe o distanță de până la 80 km, indiferent de obstacolele posibil prezente pe drum. Așadar, în caz de pană, tehnologia Continental intervine încă o dată pentru a simplifica lucrurile.

Cauți anvelope auto cu tehnologii esențiale pentru siguranța și confortul resimțite la condus? Explorează paginile magazinului nostru online și descoperă toate produsele acestor producători, lideri de top în industria globală a anvelopelor. Indiferent de mașina pe care o conduci, găsești aici cele mai bune soluții.

Alături de bugetul disponibil și dimensiunile potrivite, tehnologiile pe care le oferă un set de anvelope reprezintă unul dintre criteriile importante la care să te raportezi, pentru o achiziție inspirată. Continuă să citești și alte articole de blog, pentru a realiza alegeri bazate pe o cunoaștere în detaliu a produselor noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *