Service-ul de roți Autobon, acum și în București

Să ai mașină personală înseamnă confort, timp economisit și, în aceeași măsură, o serie de responsabilități: de la „vizitele” periodice la spălătoria auto, până la verificările mecanice și schimbarea diferitelor piese când se uzează. Tot în seria responsabilităților intră și echilibrarea roților, îndreptarea jantelor și schimbarea anvelopelor odată cu apropierea unui nou sezon sau echiparea mașinii cu cele mai bune anvelope all season

Servicii complete pentru anvelopele mașinii tale  

Noi, cei din echipa Autobon, ne-am propus încă de la început – din anul 2010 – să simplificăm o parte din cele mai importante misiuni ale proprietarilor de mașini și să punem la dispoziția acestora servicii de înaltă calitate pentru anvelope. 

În prezent, lista noastră de servicii cuprinde:

  • montarea anvelopelor
  • echilibrarea roților
  • umflarea roților cu azot
  • încărcarea sistemului de aer condiționat cu freon
  • îndreptarea jantelor
  • hotel de anvelope

Mai mult decât atât, în magazinul online Autobon găsești anvelope, jante și accesorii pentru acestea de la producători renumiți la nivel internațional. Pe lângă gama de produse din magazinul online, avem și un stoc fizic de 50.000 de anvelope disponibile pentru montaj. 

Echipa Autobon: experiență, responsabilitate și atenție la detalii

Credem că proprietarii de mașini nu au nevoie doar de produse de calitate superioară și de servicii variate pentru jante și anvelope. Modul în care sunt realizate astfel de servicii este, la rândul lui, extrem de important. 

Tocmai pentru că ne dorim să ai parte de o experiență plăcută ori de câte ori ne treci pragul service-ului, am angajat personal calificat, responsabil și atent la detalii și la nevoile tale: de la angajații din cele două puncte de lucru Autobon, până la angajații care îți oferă asistența telefonică de care ai nevoie, astfel încât să fii sigur că alegi cele mai bune jante și anvelope pentru mașina ta. 

Autobon, acum și lângă București

Din 2010 și până în prezent, ne-am propus să le oferim tuturor celor care ne-au trecut pragul o experiență completă. Pe parcursul celor 10 ani de activitate ne-am perfecționat, ne-am extins gama de produse și servicii, am fost receptivi la nevoile clienților noștri și am încercat de fiecare dată să le oferim cele mai bune soluții.

Anul acesta am făcut unul dintre cei mai importanți pași din viața business-ului nostru: am deschis un nou punct de lucru Autobon lângă București. Astfel, acum ne găsești și la următoarea adresă: Șoseaua de Centură dreapta, nr. 18A, Afumați, Ilfov.

În plus, tot anul acesta am renovat și service-ul din Pitești. Dacă ai nevoie de servicii de înaltă calitate pentru anvelopele mașinii tale, te așteptăm într-un service modern și complet echipat, la adresa Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 178A, Pitești.

Ai nevoie de serviciile noastre? Fă o programare chiar acum! 

Programează-te pentru schimbarea anvelopelor fie telefonic – 0724 441 110, fie printr-un mesaj la adresa de e-mail [email protected]

Nu uita că poți comanda produsele de care ai nevoie de pe site-ul nostru, iar acestea vor ajunge în punctul de montaj ales de tine sau chiar la tine acasă, în funcție de opțiunea dorită, în doar 24-72 de ore. 

Optând pentru produsele noastre, beneficiezi de garanție timp de 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *