Top 3 producători de anvelope

Anvelopele reprezintă o parte integrantă a mașinii tale. Poate una dintre cele mai importante, dacă este să ne gândim la faptul că singurul contact pe care îl vei avea cu partea carosabilă va fi prin intermediul pneurilor. Indiferent dacă folosești autoturismul pentru deplasările din interiorul orașului, pentru naveta până la serviciu sau pentru călătoriile pe care le organizezi în fiecare sezon, calitatea anvelopelor poate influența experiența pe care o ai la volan.

Dacă vrei să ai parte de un confort ridicat atunci când conduci, ne-am gândit să îți prezentăm un top al producătorilor de anvelope din întreaga lume, ale căror produse le poți comanda și de pe Anvelope-Autobon.ro la prețuri avantajoase. Iată care sunt cele mai bune branduri de anvelope.

Anvelope Michelin

Născută în Franța și dezvoltată la nivel internațional, compania Michelin și-a câștigat rapid clienții prin rețeta simplă a succesului – aceea de a oferi, negreșit, calitatea promisă. Chiar dacă lucrurile stau altfel în realitate, Michelin nu mai are nevoie de nicio reclamă, pentru că toți șoferii au auzit măcar o dată de durabilitatea anvelopelor pe care corporația le produce. 

Photo by Shoaib SR on Unsplash

Având parte de un succes răsunător, Michelin nu s-a oprit doar la producția de anvelope pentru autoturisme, ci s-a orientat și către cea a cauciucurilor pentru biciclete, pentru vehicule grele sau chiar pentru avioane sau navete spațiale. Compania a fost pionierul producției de anvelope radiale (simbolul R pe care il regasesti in dimensiunea fiecarei anvelope, inaintea diametrului jantei), iar calitatea excepțională a cauciucurilor a permis firmei franceze să intre în istorie, cu peste 130 de ani de activitate și venituri anuale care se învârt în jurul sumei de 20 de miliarde de euro. 

Un alt avantaj în a investi în anvelope marca Michelin este durabilitatea anvelopelor, care compensează prețul mai mare de achiziție. Pe termen lung, calitatea anvelopelor Michelin face ca acestea să ofere un preț per kilometru mai mic decât marea majoritate a anvelopelor de pe piață.

Poți comanda anvelope Michelin la prețuri corecte, urmărind ofertele noastre. 

Anvelope Pirelli

Nici italienii nu s-au lăsat mai prejos atunci când a venit vorba de producția de anvelope de cea mai bună calitate. Cu sediul central în Milano și alte câteva sucursale în Roma și Statele Unite ale Americii, Pirelli a ochit piața high-end, cauciucurile acestui brand fiind căutate în mod obișnuit pentru automobilele de lux și pentru cele sport. Nu vei fi dezamăgit de anvelopele Pirelli, preferate și de către cei care activează în domeniul transporturilor cu camioane ușoare sau mașini de marfă. Cartea de vizită a cauciucurilor Pirelli este aceea că răspund extrem de bine în condiții de rulare pe suprafețe umede. 

Pentru cunoscători, Pirelli este și singurul producător de anvelope pentru Formula 1 – anvelope produse în totalitate la Slatina. Acest unic avantaj le permite să folosească toate datele și măsurătorile realizate în competițiile de Formula 1 pentru a dezvolta constant noi tehnologii aplicabile anvelopelor de producție în masă. Cu asemenea palmares, este evident de ce o investiție în anvelope Pirelli pentru mașina ta e una din cele mai bune decizii pe care le-ai putea lua.

Te vei convinge că ai făcut cea mai bună investiție atunci când vei monta anvelopele Pirelli pe mașina ta, după ce le-ai comandat de aici. 

Photo by Mitul Grover on Unsplash

Anvelope BFGoodrich 

Cauți să ai o tracțiune impecabilă și o experiență superioară atunci când conduci? Înseamnă că răspunsul pentru tine este unul simplu – alege anvelopele BFGoodrich. Brandul a luat naștere din dorința celor de la Michelin de a oferi și varianta unei clase mid range, cu un raport calitate-preț foarte bun. Durabilitatea și performanțele anvelopelor BFGoodrich sunt de necontestat. Mai mult decât atât, aceste cauciucuri mai vin la pachet cu un mare plus, care s-ar putea să te avantajeze – nivelul lor de zgomot la rulare este unul redus. În plus, rețeaua de șanțuri curbiliniare concepută pentru a dispersa apa de sub suprafața de contact este un motiv în plus pentru care ar trebui să îți echipezi mașina cu un set de anvelope BFGoodrich.

Photo by Joshua J. Cotten on Unsplash

Meriți să experimentezi condusul în perfectă siguranță, indiferent de vreme, așa că orientează-te către cele trei branduri de la cei mai buni producători de anvelope din lume. Dacă investiția pentru un set de anvelope Michelin, Pirelli sau BFGoodrich ți se pare una mare, privește-o ca pe cea mai bună afacere pe care ai făcut-o vreodată. Datorită calității acestor pneuri, vei avea parte de călătorii lipsite de probleme sezoane la rând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *